Velkommen til ABF Ravndalen II

ABF Ravndalen II er bygget i 1989 og er beliggende lige udenfor Vodskov by op til Hammer Bakker. Hammer Bakker består af naturskønne områder med adgang ad afmærkede stier. Samlet areal ca. 1800 ha, heraf 400 ha fredet. Se yderligere:

Hammer Bakker

Foreningen består af 42 boliger i form af rækkehuse i ét plan, forskudt plan eller to plan med tilhørende udhus og have. Boligerne har forskellig størrelse fra 78,2 m² til 102 m².

Aldersfordelingen blandt beboerne strækker sig fra de helt unge nystiftede familier til de lidt ældre, der har trukket sig tilbage fra arbejdslivet. Godt naboskab betyder, at der udvises diskret opsyn og ydes en hjælpende hånd, hvis blomsterne skal vandes, eller aviserne og de husstandsomdelte reklamer hober sig op i ferietiden.

Vi har 2 årlige arbejdsdage (fortrinsvis havearbejde) hvor alle deltager efter evne og som afsluttes med en fælles frokost. Det giver gode anledninger til at mødes med hinanden i hyggeligt socialt samvær og lære hinanden at kende.

Fælles faciliteter

Foreningen råder over et Fælleshus med køkken og med faciliteter til 60 personer. Herudover har vi fælles haveredskaber bl.a. græsslånings maskine, havetraktor og trailer.